De Salon: KS Curly Hair & Barber in Schelluinen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de site!

In 2016 begon ik met mijn opleiding en merkte ik al snel dat er een grijs gebied is binnen het kappersvak, bij veel van de modellen welke ik meebracht naar trainingen kreeg ik de opmerking: “ je maakt het jezelf wel graag moeilijk of niet?!”

Zo bracht ik regelmatig modellen (collega’s en vrienden) mee welke de lerares beschouwde als “lastig“ i.v.m. het haartype. Voor mij was de rede hiervoor dat ik wilde dat ik alle type haar kon knippen of dit nu dun, dik, kort, lang of krullend was, ik wilde na de opleiding alles kunnen knippen!

In 2019 wilde ik mijzelf meer specialiseren en mijzelf onderscheiden van een “standaard” kapper. Ik besloot mijzelf te laten opleiden tot Barber, iets wat niet bepaald een vrouwenwereldje is maar gelukkig tegenwoorden steeds meer dames doen!

In 2020 hoorde ik voor het eerst het begrip “krullenkapper” en nog met de liefde voor het haar van mijn collega’s destijds en een schoonzus met krullen dacht ik: “ik ga dat eens proberen, kijken hoe het bevalt en of er vraag naar is”. Al snel stroomde mijn agenda over maar toch wilde ik mijzelf nog verder ontwikkelen in krultype 3-4 en voltooide een training van niemand minder dan Romy Xsara.

Ik werk enkel met 1-op-1 behandelingen op afspraak, hierdoor bied ik je alle privacy en heb ik alle aandacht voor jou alleen. Mijn kapsalon is aan huis gevestigd op de eerste verdieping van ons bijgebouw, deze is dus niet rolstoelvriendelijk.

Ben je startende binnen de CGM, heb je advies nodig betreft product gebruik, ben je radeloos vanwege je pluizige krullen of wil je je baard netjes geknipt hebben? Ook daarvoor ben je op de juiste plek!