Huisregels

 

Voor het maken van een afspraak, is het bij nieuwe klanten verplicht 50% aan te betalen, voor terugkerende klanten geldt dit niet. Indien je lager dan 1 jaar niet in de salon geweest bent, word je gezien als 'nieuwe' klant.

-

Afspraken mogen tot 24 uur vóór de gemaakte afspraak verzet en geannuleerd worden. 

-

No-Shows of het afzien van de afspraak tijdens je afspraak word volledig doorbelast.

-

De kapsalon beschikt over 1 stoel, hierdoor is het meenemen van bezoekers naar jouw afspraak niet toegestaan. Enkel voor minderjarige onder de 18 mogen één begeleider meenemen. (meld van tevoren dat er iemand meekomt. Meerdere bezoekers zullen gevraagd worden buiten de salon te wachten.

-

Filmen van de behandeling is niet toegestaan.

-

Ben je later dan 10 minuten te laat op de gemaakte afspraak, zullen wij moeten overleggen of de afspraak nog door kan gaan, indien mogelijk en noodzakelijk word de afspraak ingekort. Tarief blijft ongewijzigd bij het inkorten van de afspraak. Kom je langer dan 15 minuten te laat, word de afspraak geannuleerd zonder teruggave van de aanbetaling.

-

Kom naar de salon met je haar in natuurlijke staat, dit houd in: Droog, los en zonder harde stylingsproducten. Leave in en een lichte (lijnzaadgel) gel mag uiteraard wel maar geen hardmakende styling. Zonder bovenstaande is een droogkniptechniek niet mogelijk en word het haar nat geknipt. Alleen bij de Curly Dusting en Type 4 Cut mogen er sterkere stylingsproducten gebruikt worden

-

Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom in de salon.

-

Honden of andere dieren zijn niet toegestaan in de salon.