• Gratis verzending NL & BE vanaf €85,-
  • Veliig betalen
  • Verzending binnen 2 werkdagen*

De Salon: KS Curly Hair & Barber in Schelluinen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de site!

Toen ik in 2016 begon met mijn opleiding merkte ik al snel dat er een grijs gebied is binnen het kappersvak, bij veel van de modellen welke ik meebracht naar trainingen kreeg ik de opmerking: “ je maakt het jezelf wel graag moeilijk of niet?!”

Zo bracht ik regelmatig modellen (collega’s en vrienden) mee welke de lerares beschouwde als “lastig“ i.v.m. het haartype. Voor mij was de rede hiervoor dat ik wilde dat ik alle type haar kon knippen of dit nu dun, dik, kort, lang of krullend was, ik wilde na de opleiding alles kunnen knippen!

In 2019 wilde ik mijzelf meer specialiseren en mijzelf onderscheiden van een “standaard” kapper. Ik besloot mijzelf te laten opleiden tot Barber, iets wat niet bepaald een vrouwenwereldje is maar gelukkig tegenwoorden steeds meer dames doen!

In 2020 hoorde ik voor het eerst het begrip “krullenkapper” en nog met de liefde voor het haar van mijn collega’s destijds en een schoonzus met krullen dacht ik: “ik ga dat eens proberen, kijken hoe het bevalt en of er vraag naar is”. Al snel stroomde mijn agenda over maar toch wilde ik mijzelf nog verder ontwikkelen in de krultype 3-4 en voltooide een training van niemand minder dan Romy Xsara.

Inmiddels heb ik een lange wachttijd opgebouwd, dit komt doordat ik veel aanvragen krijg maar ook veel tijd besteed aan mijn klanten. Omdat ik uitsluitend werk met 1-op-1 behandelingen op afspraak, krijg je alle privacy en heb ik alle aandacht voor jou alleen. Mijn kapsalon aan huis is gevestigd op de eerste verdieping van ons bijgebouw, deze is dus niet rolstoelvriendelijk.

Ben je startende binnen de CGM, heb je advies nodig betreft product gebruik, ben je radeloos vanwege je pluizige krullen of wil je je baard netjes geknipt hebben? Ook daarvan ben je op de juiste plek!

In Oktober 2021 besloot ik om mijn eigen productenlijn op te gaan zetten, deze kwam in Maart 2022 op de markt en heet LEV Haicare. Hierover is veel meer te vinden op deze website/webshop.

Sinds kort is het mogelijk om online een afspraak in te plannen via onderstaande link: 

https://kshairenbarber.setmore.com/